Balayage - en ny, banebrydende farveteknik

​Ordet balayage kommer fra fransk og betyder at feje eller at male. Denne nye måde at farve på, giver et meget naturligt og blødt udseende. D&D i Aarhus nær Viby tilbyder balayage til alle kunder -  en revolutionerende teknik inden for hårfarvning - og et stort hit på catwalks og røde løbere verden over.


​Skræddersyet til dig og dit hår

​​​Balayage farven vil blive lagt ind med frihåndsteknik, så den bliver fuldstændig skæddersyet til dit hår. Denne teknik kan både anvendes i lyse og mørke nuancer, samt i kolde og varme toner.


​Der er en lang holdbarhed på farven ved en balayage behandling. Farven flyder godt sammen med dit hårs egen udgroning, og giver et blødt og naturligt udseende som den vokser. 

Plej håret godt mellem balayage-behandlingerne

Vi anbefaler dig at bruge en god shampoo og conditioner til farvet hår, samt styling produkter til opnåelse af det ønskede look i stylingen.

Hvad er prisen på balayage?

​​Balayage koster typisk lidt mere end andre farvninger. Til gengæld er du sikret en utrolig lang holbarhed og et minimalt vedligehold på farven. Prisen vil være afhængig af om dit hår er tykt, tyndt, langt, mellem osv. Der kan være stor individuel forskel på hvor meget arbejde der skal til at nå den ønskede farve.

Kontakt os og hør mere om balayage-teknikken

Hvis du vil høre mere om mulighederne og priser inden for balayage , er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.


​Kig forbi frisørsalonen i Thorvaldsensgade, eller ring på telefon 22 48 58 00. Du kan også booke tid online eller kontakte os på e-mail ​dogd@hairtools.dk. Vi glæder os meget til at se dig.

D & D  V/ DORDE GRAUGAARD-JENSEN | THORVALDSENSGADE 28 | 8000 ÅRHUS C | Tlf.: (+45) 22 48 58 00 | DOGD@HAIRTOOLS.DK