​Balayage - en ny, banebrydende farveteknik

Ordet balayage kommer fra fransk og betyder at feje eller at male. Denne nye måde at farve på, giver et meget naturligt og blødt udseende. D&D i Aarhus nær Risskov tilbyder balayage til alle kunder - en revolutionerende teknik inden for hårfarvning - og et stort hit på catwalks og røde løbere verden over.​

Skræddersyet​ til dig og dit hår

​​​Balayage farven vil blive lagt ind med frihåndsteknik, så den bliver fuldstændig skæddersyet til dit hår. Denne teknik kan både anvendes i lyse og mørke nuancer, samt i kolde og varme toner.

​Der er en lang holdbarhed på farven ved en balayage behandling. Farven flyder godt sammen med dit hårs egen udgroning, og giver et blødt og naturligt udseende som den vokser.

Plej håret godt​ mellem balayage-behandlingerne

Jeg anbefaler dig at bruge en god shampoo og conditioner til farvet hår, samt styling produkter til opnåelse af det ønskede look i stylingen.​

Hvad er​ prisen​ på balayage?

​​Balayage koster typisk lidt mere end andre farvninger. Til gengæld er du sikret en utrolig lang holbarhed og et minimalt vedligehold på farven. Prisen vil være afhængig af om dit hår er tykt, tyndt, langt, mellem osv. Der kan være stor individuel forskel på hvor meget arbejde der skal til at nå den ønskede farve.

Kontakt os og ​hør mere om balayage-teknikken

Hvis du vil høre mere om mulighederne og priser inden for balayage , er du naturligvis altid velkommen til at kontakte frisørsalonen.


​Kig forbi frisørs​alonen på Mejlgade 18b.st.th, 8000 Aarhus C, eller ring på telefon 22 48 58 00. Du kan også booke tid online eller kontakte mig på e-mail ​dordedd@gmail.com. Vi glæder os meget til at se dig.

Kontakt salonen ved spørgsmål​, ris eller ros

Jeg svarer tilbage på din henvendelse hurtigst muligt, og glæder mig til at tage imod ris og ros, så jeg kan blive endnu bedre.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​★★★★★

Vores frisørsalon er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 27 anmeldelser på Facebook

D & D
​v / Dorde Graugaard-Jensen

Mejlgade 18b.st.th, 8000 Aarhus C.

Se placering her​

Mobil: 22 48 58 00​

E-mail: ​dordedd@gmail.com

"Dorde vidste præcist hvad jeg ville have!" ​- Mila Voldtofte

"Jeg vovede endelig at få ny frisure efter at have haft langt hår i syv år, og jeg kunne ikke have været i bedre hænder. Dorde vidste præcis hvad jeg ville have, og jeg er så glad for det! Jeg fik en fantastisk klipning af en lyttende frisør, og der var intet tidspres eller stress at føle i salonen. Det er helt sikkert rejsen værd."

​-
Se flere anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag: 13 - 19

Tirsdag: 11- 18

Onsdag: 11 - 16

Torsdag: 11 - 18

Fredag: Lukket​

Ring hvis du ønsker at bestille tid uden for normale åbningstider.