Farvning​ af hår til enhver personlighed

​Bor du i Aarhus, Risskov og omegn - og er du klar til at sætte lidt mere kolorit på (hår)tilværelsen? Der findes en verden af muligheder, hvis du vil pifte håret op med et strejf kulør. Fra enkelte striber eller en svag toning, til en helt gennemgribende hårfarvning eller balayage. D&D tilbyder farvning af hår for enhver smag og stil.

Nyt​ personligt look​ med farvning af hår

​Uanset hvordan du ønsker dit nye look skal være, sørger jeg for, at resultatet passer til din personlighed og natur. Jeg giver dig desuden en grundig rådgivning i, hvordan du vedligeholder håret efter en farvning, så det altid fremstår friskt, sundt og stilfuldt.

​​

​Udover farvning af hår, tilbyder jeg også farvning af bryn og vipper, så de kommer til at fremtræde præcis, som du ønsker.​

​Kontakt mig i dag og​ giv dit hår​et frisk pust

Vil du høre mere om farvning af hår, og hvad D&D kan gøre for dit personlige look, er du meget velkommen til at kontakte mig eller kigge forbi min salon på Mejlgade 18b.st.th, 8000 Aarhus C.

​Ring på telefon 22 48 58 00 eller book tid online. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen.​​

Kontakt salonen ved spørgsmål​, ris eller ros

Jeg svarer tilbage på din henvendelse hurtigst muligt, og glæder mig til at tage imod ris og ros, så jeg kan blive endnu bedre.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​★★★★★

Vores frisørsalon er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 27 anmeldelser på Facebook

D & D
​v / Dorde Graugaard-Jensen

Mejlgade 18b.st.th, 8000 Aarhus C.

Se placering her​

Mobil: 22 48 58 00​

E-mail: ​dordedd@gmail.com

"Dorde vidste præcist hvad jeg ville have!" ​- Mila Voldtofte

"Jeg vovede endelig at få ny frisure efter at have haft langt hår i syv år, og jeg kunne ikke have været i bedre hænder. Dorde vidste præcis hvad jeg ville have, og jeg er så glad for det! Jeg fik en fantastisk klipning af en lyttende frisør, og der var intet tidspres eller stress at føle i salonen. Det er helt sikkert rejsen værd."

​-
Se flere anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag: 13 - 19

Tirsdag: 11- 18

Onsdag: 11 - 16

Torsdag: 11 - 18

Fredag: Lukket​

Ring hvis du ønsker at bestille tid uden for normale åbningstider.