Farvningaf hår til enhver personlighed

Bor du i Aarhus, Viby og omegn - og er du klar til at sætte lidt mere kolorit på (hår)tilværelsen? Der findes en verden af muligheder, hvis du vil pifte håret op med et strejf kulør. Fra enkelte striber eller en svag toning, til en helt gennemgribende farvning. D&D tilbyder farvning af hår for enhver smag og stil.


Nyt​ personligt lookmed farvning af hår

​Uanset hvordan du ønsker dit nye look skal være, sørger vi for, at resultatet passer til din personlighed og natur. Vi giver dig desuden en grundig rådgivning i, hvordan du vedligeholder håret efter en farvning, så det altid fremstår friskt, sundt og stilfuldt.
​​

Udover farvning af hår, tilbyder vi også farvning af bryn og vipper, så de kommer til at fremtræde præcis, som du ønsker. 

Kontakt os i dag og​ giv dit hår ​et frisk pust

Vil du høre mere om farvning af hår, og hvad D&D kan gøre for dit personlige look, er du meget velkommen til at kontakte os. ​Ring til os på telefon 22 48 58 00, eller kig forbi vores salon på Thorvaldsensgade 28 i Aarhus.

​Du kan også kontakte os på e-mail ​dogd@hairtools.dk eller booke tid online. Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen.​​

D & D  V/ DORDE GRAUGAARD-JENSEN | THORVALDSENSGADE 28 | 8000 ÅRHUS C | Tlf.: (+45) 22 48 58 00 | DOGD@HAIRTOOLS.DK