Naturkrøller - få styr på krøllerne

Er du bosat i Aarhus og omegn - og har du naturlige krøller som filtrer eller er krusede?  D&D er specialist i at vække naturlige krøller til live igen, så de stråler af friskhed og velvære.

​​Farvel til krus og flade krøller

​​Der er mange som kæmper med krus og flade krøller. Det er min erfaring, at der ofte i et naturkrøllet hår er flere forskellige længder, da naturkrøller fælder lidt oftere end andet hår. Der er hele tiden nye hår på vej fra bunden og de forskellige længder har alle hver deres "liv" og de skal alle forenes i frisuren.


Det, der betyder virkelig meget for at få flotte krøller er fugt, fugt og atter fugt.

Naturkrøller er naturligt tørre på grund af hårets opbygning.​ Mange vil opdage, at de små "fald" de har i håret, kan blive til virkelige flotte krøller med den rigtige teknik, rigtige klipning og rette brug af plejeprodukter.

Ekspertise ogpersonlig erfaring med naturkrøller

Mit navn er Dorde, og jeg er indehaver af D&D. I mine egen opvækst havde jeg selv de helt store problemer med mit naturkrøl, der var ingen produkter på markedet til krøller. Det er der heldigvis sket meget med, så der er hjælp at hente nu.Igennem tiden som frisør har jeg udviklet flere og flere teknikker og måder at få naturkrøller til at se flotte ud.

dine naturkrøller til at stråle som aldrig før

Ingen krøller er nemme at tæmme uden produkter. Heldigvis er mange producenter blevet opmærksomme på, at der virkelig er mange der har naturligt fald/krølkrus som har brug for særlig opmærksomhed og pleje.

Der er stor forskel på en klipning af krøllet og glat hår. Kig forbi D&D næste gang du skal have klippet dine naturkrøller. Jeg har mange ideer, tips, tricks og metoder gøre det helt perfekt for hver enkel kunde. 


Min erfaring har lært mig meget om naturkrøller. Jeg må konstatere, at det er ikke alt man kan læse sig til. Det at have det i hænderne dagligt i snart 20 år har gjort mig til specialist i naturkrøller. ​Jeg er heldigvis selv meget glad for mine naturlige krøller ;o)


Få dine naturlige krøller tilbage i dag

Vil du høre mere om ovenstående teknikker, og hvad D&D kan gøre for dine naturlige krøller, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 22 48 58 00 eller kig forbi salonen Aarhus. Du kan også skrive en e-mail til  dogd@hairtools.dk eller booke tid online. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen.​

D & D  V/ DORDE GRAUGAARD-JENSEN | THORVALDSENSGADE 28 | 8000 ÅRHUS C | Tlf.: (+45) 22 48 58 00 | DOGD@HAIRTOOLS.DK